Doorgaan naar inhoud

Éminence Organics

Sinds onze oprichting in 1958 maken we gebruik van duurzame landbouw om natuurlijke, biologische en biodynamische producten te ontwikkelen. Wij geloven in het leveren van de best mogelijke huidverzorgingsproducten. Onze producten zijn vrij van parabenen, propyleenglycol, natriumlaurylsulfaten, schadelijke kleur- en geurstoffen, minerale oliën, aardolie en andere agressieve, cosmetische chemicaliën. 

Wij blijven verse en met de hand geplukte ingrediënten gebruiken voor de totstandkoming van onze producten, die zowel krachtig genezende als verfraaiende eigenschappen bevatten. Veel van deze ingrediënten worden gecombineerd met zuiver water, dat afkomstig is uit een thermaal warmwaterbron met mineralen en sporenelementen die je nergens anders op aarde vindt. 

Éminence en de helende krachten van de natuur

Onze producten zijn handgemaakt zonder  hydrogenering en verhittingsprocessen die de voedingswaarde en potentie van natuurlijke ingrediënten kunnen beïnvloeden. De vitaminen worden gevangen in hun volledig natuurlijke omgeving en bieden optimale resultaten, aangezien echte zaden, pulp en schillen zorgen voor regeneratieve en helende krachten die alleen de natuur kan produceren. 

Éminence Organics is door de non-profit B Lab® gecertificeerd om te voldoen aan strenge normen op het gebied van maatschappelijke en milieuprestaties, verantwoordelijkheid en transparantie. 

We zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. We zijn er trots op zonne- en windenergie te kunnen gebruiken bij het maken van onze producten en we planten een boom voor elk verkocht product.

Éminence Organics

Voor een volledig natuurlijke skin care routine
Voor de huid én de wereld

Voor de huid én de wereld

Krachtige, innovatieve en natuurlijke ingrediënten, die worden gecombineerd met gepersonaliseerde treatments die de huid op een natuurlijke wijze verbeteren. Goed voor de huid én goed voor de wereld. Gratis online en offline masterclasses tillen je kennis van de huid, ingrediënten en aanpak naar een hoger niveau.

Exclusieve opleiding

Exclusieve opleiding

Opleiding tot exclusief Organic Touch Therapeut en Body Peel Touch Therapeut. De huid weer optimaal laten functioneren en het herstellend vermogen van de huid haar werk laten doen. Een onderscheidende aanpak voor de meest gezonde en ontspannen huid van gezicht én lichaam.