Doorgaan naar inhoud

Labrains

Over het merk

Labrains is een dermocosmetics merk uit Letland dat innovatieve, milieuvriendelijke huidverbeteringsproducten van hoge kwaliteit aanbiedt.

Het merk is opgericht om mensen te helpen die last hebben van verschillende huidaandoeningen zoals rosacea, acne en dermatitis. Het belangrijkste doel van onze inspanningen is om de algehele gezondheid van de huid te verbeteren en haar te revitaliseren zodat ze kan terugvechten tegen genoemde huidaandoeningen.

''We waren vastbesloten om een product te ontwerpen dat alle lagen van de huid zou verbeteren en de natuurlijke biochemische processen zou versterken. We zochten inspiratie in de natuur en deden langdurig en diepgaand onderzoek. Na verloop van tijd ontwikkelden we een principiële en pragmatische aanpak voor het ontwerpen van onze producten - innovatief in de selectie van actieve ingrediënten en conservatief in de productstructuur. Onze producten maken gebruik van de kracht van de natuur met behulp van innovatieve biotechnologieën om je huid te beschermen tegen externe factoren, zoals vervuiling, UV-straling en dagelijkse negatieve milieu-invloeden. Bovendien zijn ze niet alleen ontworpen om je huid gezonder te maken, maar ook om de kwaliteit van je leven te verbeteren door andere problemen op te lossen die het gevolg zijn van genoemde huidaandoeningen.''