Doorgaan naar inhoud

Nutrins

Wat jouw lijf verteert, bepaalt je gevoel, je uiterlijk en je energie. Nutrins brengt puur de beste kwaliteit, in de juiste hoeveelheden, op een gemakkelijke manier. Duurzame voeding: whole food, zonder chemicaliën en bestrijdingsmiddelen, duurzaam verbouwd, eerlijk ingekocht, zoveel mogelijk in Europa.

Nutrins is een gerichte aanvulling op gezonde voeding op de momenten dat het nodig of gemakkelijk is. Zo zijn jouw lichaam en geest de beste versie van zichzelf. Samen met onze specialisten zoeken we continu naar nieuwe ingrediënten, nieuwe kennis, nieuwe technologieën en nieuwe producten. 

Een gemiddelde tas met boodschappen uit de supermarkt bestaat voor het grootste gedeelte uit water, vet en koolhydraten. De behoefte van een gezond lichaam kent een andere verhouding. Daarom ontwikkelt Nutrins producten die het gemakkelijk maken om de beste vormen van eiwit, koolhydraten, vetten, vezels en micronutriënten tot je te nemen. 

Door professionals, voor professionals

Door professionals, voor professionals

De man achter Nutrins is Rinjo Israëls, al ruim 30 jaar actief in voeding en gezondheid. Getraind door de beste professoren en artsen ter wereld en continu lerend op het gebied van voeding, voedingssupplementen en maaltijdvervangende producten. Samen met een team wetenschappers (apotheker, therapeuten, R&D-specialisten, pharmacognost en diëtist) hebben wij vanaf de zomer van 2019 gewerkt aan onze producten. Samenstellingen op basis van de allerlaatste research en op basis van brede kennis en ervaring. Altijd streven naar het beste van het allerbeste. In het merk Nutrins hebben wij al onze kennis en ervaring toegepast.

De drie blaadjes

De drie blaadjes

Ons logo bevat drie blaadjes: plantaardig en natuurlijk. Elk blaadje staat voor een productgroep: voedingscomponenten zoals proteïnen en vezels (groen), voedingssupplementen (nutrients) zoals liposomale vitaminen (oranje) en water met nutriënten (blauw). Het logo is in het Engels, omdat wij actief worden in de hele Europese Unie. De naam Nutrins staat voor Nutrition (voeding), Nutrients (voedingssupplementen) en Rins, zo wordt Rinjo door vrienden genoemd. Nsis het Hebreeuwse woord voor wonder. De pay-off van ons merk Nutrins: Miracles in foods.