Doorgaan naar inhoud

Trainingen

Aanmelden is verplicht voor alle trainingen, ook voor de online versies. Toelatingen gaan op volgorde van aanmelding. Vol is vol.
Éminence Organics Starterstraining

Éminence Organics Starterstraining

De training is verdeeld over 2 dagen van 10:00 tot 16:00 uur. Het betreft een combinatie van theorie en praktijk. Maximale groepsgrootte: 8 personen. Deze training is voor nieuwe partners en/of teamleden. 

Dag 1 worden alle professionele salon producten besproken en de anti-aging producten, dag 2 worden in de ochtend acne producten besproken, producten voor de gevoelige huid, producten voor hyperpigmentatie. In de middag focussen we ons volledig op de praktijk.

Je gaat een volledige behandeling geven en ontvangen. Tevens komt het intake gesprek en het verkoopadvies aan bod. 

Éminence Organics Mix & Match Training

Éminence Organics Mix & Match Training

Een training waarbij we theorie en praktijk combineren. Voor iedereen die graag extra tips & tools wil krijgen voor de treatments, met alle producten wil werken en ze ook wil ervaren.

Welke combinaties zijn er allemaal mogelijk. Deze dag duurt van 10:00 tot 16:00. Maximale groepsgrootte: 8 personen. Op aanvraag mag deze training ook geboekt worden door één team vanaf 6 personen.

Éminence Organics Terugkomdag

Éminence Organics Terugkomdag

Nadat je gestart bent Éminence merken wij dat er behoefte is aan herhaling en te werken met alle producten. Tijdens deze praktijktraining ga je werken op elkaar. De volledige opbouw van de behandeling.

Er is alle ruimte om zoveel mogelijk vragen te stellen, te werken met alle producten, tevens komt het productadvies aan bod. De kracht van herhaling is groots!

Vragen over een training?

Neem contact op