Doorgaan naar inhoud
Éminence Inspiration Tour

Éminence Inspiration Tour

In het elegante Buitenplaats Kameryck stond onlangs het eerste interactieve samenzijn met de partners op het programma. Daarmee bedoelen we de Éminence Inspiration Tour.

Omdat Brabant niet voor iedereen eenvoudig bereikbaar is, hebben we meerdere data op verschillende locaties gepland. Op de agenda staat telkens een bijzondere middag, die in het teken staat van de persoon achter het bedrijf. Onze gewaardeerde partner. Denk aan tips over business, het anders inzetten van producten en nog veel meer.

Inspiratie

Het bouwen en versterken van de klantrelatie heeft voor ons de hoogste prioriteit. Onze missie om mensen op een natuurlijke manier te laten stralen en het familiegevoel in ons dna willen we uitdragen. We nemen een kijkje in het bedrijf en het hoofd van onze partners. Waar loop je tegenaan? Op die manier leer je van elkaar en kun je elkaar op weg helpen. De middag zit boordevol interactie en netwerken. De kracht van verbinding, loskomen van je eigen bedrijf en nieuwe inzichten krijgen. Het doel? Iedereen minstens één ontzettend waardevolle tip meegeven die meteen kan worden toegepast. 

De eerste editie van de Éminence Inspiration Tour zorgde voor fijne reacties. Werken aan je bedrijf betaalt zich uit in geluk en succes. Pas als je goed voor jezelf zorgt, kun je dat ook voor de ander doen. 

Wil je meer weten over de Éminence Inspiration Tour of vrijblijvend info? Neem dan contact op

Een fotoserie:

 

 

 

 

 

Vorig artikel Desincrustatie - dé manier om poriën te zuiveren